SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad
Behandling av personuppgifter
Som idrottsförening behandlar Willands IBK Kristianstad dagligen personuppgifter för olika ändamål. Detta är ett ansvar vi tar på fullaste allvar, och något vi alltid arbetat med för att sköta så korrekt som möjligt.

Under dokument kan du därför läsa vår integritetspolicy där vi mer detaljerat går igenom vilken typ av personuppgifter vi samlar in, samt till vilka ändamål dessa används. På samma sida hittar du även föreningens registerförteckning över hur vi behandlar personuppgifter samt en väldigt användbar handbok direkt från Riksidrottsförbundet om vilka rättigheter du som medlem har och vad du kan förvänta dig av oss som förening. Slutligen finns där även en mall förberedd ifall du som medlem vill begära ut ett registerutdrag av de personuppgifter Willands IBK Kristianstad i dagsläget har angående dig.

Willands IBK Kristianstad har valt att skapa ett medlemsavtal, där de villkor som gäller finns utskrivna i detalj. Medlemsvillkoren kan du läsa igenom och acceptera i SportAdmins medlemsapp (instruktioner har mailats ut, men behöver du hjälp med appen så hör av dig till Marcus Rumander via it@willands-ibk.se) eller genom formuläret för att uppdatera dina uppgifter.

Dataskyddsansvarig i föreningen är:

Marcus Rumander,
Telefon: 0739-86 95 46

Har du frågor kring den nya dataskyddsförordningen, vill begära ut ett registerutdrag eller rapportera en personuppgiftsincident är du mer än välkommen att kontakta dataskyddsansvarig via dataskydd@willands-ibk.se
 
Samarbetspartner
Sponsorer