SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad

Så startade det:

Klubben grundades av Marcus Malmsten 1995. Tanken på en innebandyklubb i Fjälkinge väcktes en kväll efter det att Marcus träffat några killar i Fjälkinge som ville spela innebandy, precis som Marcus. Eftersom Fjälkinge är en liten by där det inte finns så mycket att göra för de unga, men med en jättefin gymnastiksal vid skolan, bestämde Marcus sig snart. Efter mycket arbete, många telefonsamtal och sena kvällar för Marcus och hans far Paul, började klubben ta form. Man började träna en gång i veckan, och snart gick fler och fler spelare med. 2014 slog Willands IBK sig samman med Kristianstad IBS och bildade därmed Willands Kristianstad IBK.

 

Klubbens vision:

Willands IBK Kristianstads långsiktiga mål – vår vision – är att vara en stabil förening med stort engagemang. Vi skall ha representationslag i högre division samt en bred ungdomsverksamhet som tryggar tillväxten i föreningen. Föreningen ska vara delaktig i utvecklingen av innebandyn i Kristianstadsregionen.

 

Willands IBK Kristianstad ska vara det självklara valet för de spelare som vill ha roligt och utveckla sin innebandy samt ha möjlighet att spela i högre division.

 

Snabbfakta:

  • Klubben grundades 1995 som Fjälkinge Innebandyklubb med pojkar födda 1982 som grund.
  • Antal i serie spelande medlemmar: ca 210
  • Hemmaarena: Nosaby Sporthall
  • Klubblokal: Fjälkinge Kommunalhus, där vi har möten, spelarträffar, utbildningar och föreläsningar 
  • Herrlaget spelar i Div 3 och Div 4 Skåne
  • Damlaget spelar i Div 3 Skåne
  • 2014 slog Willands IBK sig samman med Kristianstad IBS och bildade därmed Willands Kristianstad IBK
 
Samarbetspartner
Sponsorer