SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad
Tack alla för ett väl genomfört Poolspel
2022-10-22 14:36
Barnen är vår framtids förebilder

Hej,

Då var säsongens första Poolspel till ända och det kan bara beskrivas med ett enda ord: Succé!

Det är en ynnest att som ledare/vuxen få stå vid sidan om och se hur kul barnen tycker det är och hur väl dem sammarbetar med varandra. Hoppas det även når fram till er vid sidan om. Det är inte bara det vi ledare gör på träningarna eller vid sådana här tillfällen som bidrar utan väldigt mycket annat runt omkring som gör att helheten blir bra som den bara kan bli i  slutändan!

Vi ledare vill därför skicka ett varmt tack till alla, föräldrar som släktingar, för ett väl genomfört Poolspel.

Tack för all hjälp med kiosk, sekretariat/klocka och med fram- samt undanplockningen av bänkar och stolar... Ja allt, "you-name-it".

Utan ert engagemang är inte detta möjligt.

Tack även till domarna under poolspelet. Riktigt bra jobbat!

Tack även till er som ansvarade för entré och kiosk när H4-laget spelade igår kväll (fredag).

 

Vi får naturligtvis inte heller glömma bort att tacka för det fina besöket från Röke IBK, Emmaljunga GoIF samt Perstorp/Bälinge IK för roliga och välspelade matcher samt önska dem ett fortsatt lycka till framgent.

Nästa gång det är dags för Poolspel igen, för vår del, är den 19:e november. Då är det Röke IBK som står som "arrangerande förening" i T4 Sporthall (Hässleholm) och då, liksom idag, kommer det att vara 2 lag och 2 matcher vardera för vår del. Om inget oförutsett inträffar.

Mer information samt kallelser kommer längre fram när det närmar sig om detta...

På föräldramötet för några veckor sedan bestämdes även gemensamt att om Poolspel ägt rum samma helg som träning så utgår således träningen samma helg. Så imorgon söndag (23 oktober) är det alltså ingen träning utan vi vilar oss i form i stället.

 

Nästa träning är söndagen 30 oktober.

Kalleser skickas ut i sedvanlig ordning ca 48 timmar innan via Sportadmin-appen.

Slutligen vill vi även påminna er om att skicka in chipsbeställningarna enligt info-mejlet som kom ut i veckan om ni ännu inte gjort det. Tilläggas kan att det ser riktigt bra ut försäljningsmässigt! Riktigt kul. Bra jobbat samtliga!

Återigen - Stort tack!

 

Njut av den fortsatta helgen.

/Tränarna


Nyhetsarkiv
God Jul & Gott Nytt År!2023-12-24 09:50
Framåtblick2023-03-17 00:46
Matcher 2022-20232022-09-24 18:08
 
Samarbetspartner
Sponsorer