SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad
Info poolspel till helgen med mera
2022-10-16 23:12
Full fart framåt - håll tätt bakåt.

Hej,

Nu på lördag är det dags för det första poolspelet för säsongen 22/23 och vi kommer inom kort att skicka ut kallelse till alla som är licensierade. Det vill säga de som är inskrivna och som betalt in medlemsavgiften.

Kallelserna är viktiga att ni svarar på så tidigt som möjligt och om ni får förhinder sent in på matchdagen/starten så meddela detta omgående till någon av oss ledare. Då gärna via SMS.

Då vi spelar matcher denna helgen så utgår således träningen på söndagen.

Som tidigare nämnts så håller klubben på att ta fram nya matchkläder men då detta dröjer något så ser det just nu ut som vi kommer att spela i de tidigare matchställen från förra året.

På poolspelet till helgen i Nosabyhallen så är det vi, Willands IBK, som är den "arrangerande föreningen". Det innebär att vi behöver hjälpas åt med det praktiska såsom att fixa med sarg (planer), tejpa upp målområden, plocka fram mål samt ha hand om kiosk och sekretariat med mera. Kiosk och sekretariat har vi skickat ut schema på tidigare vilka som har hand om detta vid de respektive tillfällena under säsongen men i övrigt tar vi gärna hjälp av er övriga föräldrar/släkt som är där denna dag för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Fråga gärna om det finns något ni kan göra väl på plats så hjälps vi alla åt.

Det kommer vara två unga domare på plats denna dag och som kanske inte har så mycket rutin så dessa behöver ha stöttning från oss ledare och er föräldrar denna dag.

Läs gärna på i handboken vilka regler med mera som gäller för Knatteligan Grön Nivå och 3-mot-3 spel utan målvakt här: Handbok för nationella spelformer

Sist men absolut inte minst så hoppas vi att ni sålt chips i massor för det drar ihop sig för inlämning/rapportering.
Info om detta kommer under veckan...

/Tränarna


Nyhetsarkiv
God Jul & Gott Nytt År!2023-12-24 09:50
Framåtblick2023-03-17 00:46
Matcher 2022-20232022-09-24 18:08
 
Samarbetspartner
Sponsorer