SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad
God Jul & Gott Nytt År!
2023-12-24 09:50
"Ibland måste du acceptera att du inte kan vinna hela tiden." – Lionel Messi

Hej,

 

Då var halva denna säsongen till ända och snart kliver vi in i 2024!

 

Hösten/vintern har gått i en rasande fart och vi har hunnit att träna massor med innebandy, spelat poolspel - både i hemmaborgen men också på lite andra nya långväga ställen som bland annat Bjuv och Ängelholm. En del av oss var även iväg och tittade på landslagsinnebandy i form av EFT (för-Vm) i Baltiska hallen i Malmö i november.

Det har med andra ord varit en magisk innebandy höst/vinter i fullt ös!

 

Vi vill härmed ta tillfället i akt och passa på att tacka för allas eran hjälp och engagemang med allt som rör det ideella arbetet i och runt laget men även för Willands IBK i stort. Allt från fram och bortplock av materiel till sargfix innan och efter träningar samt att ansvara för sekretariat/stå i kiosk/entré vid poolspel i hemmaborgen eller på seniormatcherna. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. 

 

Vad händer nu?

Januari månad 2024 kommer att bli lite annorlunda då det händer mycket samtidigt och är man osäker på vad som gäller så är det bäst att kolla kalendern på vår hemsida (PF14/15), men även hålla koll på kallelser (viktigt att man svarat oavsett om man kan eller ej!)

 

7:e januari - drar vi igång och tränar igen. Nosabyhallen!

 

12:e 13:e och 27:e januari - har vi ansvar för kiosk och entré på seniormatcher. Schemat är utskickat på mejl tidigare så kolla inkorgen! (kan man inte på det uppsatta datumet så byter man i första hand själv med någon annan (bytet meddelas till Magnus).

 

14:e januari - är träningen inställd pga seniormatch i Nosabyhallen.

 

17:e januari är träningen inställd pga annan aktivitet i Vä-hallen.

 

20:e januari har vi poolspel på hemmaplan (Willands IBK = arrangerande förening) i Nosabyhallen. Detta innebär att träningen den 21:a januari utgår.

 

Den 20:e januari på vårt poolspel ("hemma") kommer vi, likt tidigare, att ha hand om kiosk och sekretariat. Vi hjälps i vanlig ordning åt så kommer detta att gå lika bra som tidigare gånger ✌️

 

STORT TACK så här långt av säsongen 23/24! 💚🖤

 

God Jul & Gott Nytt År! 

🎅🤶🧑‍🎄 | 🎊✨️🎆

 

/Tränarna PF14/15


Nyhetsarkiv
God Jul & Gott Nytt År!2023-12-24 09:50
Framåtblick2023-03-17 00:46
Matcher 2022-20232022-09-24 18:08
 
Samarbetspartner
Sponsorer