SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Willands IBK Kristianstad
Snart dags för säsongens första poolspel
2023-10-06 13:43
"Det finns ingen bättre utbildning än motgångar." - Benjamin Disraeli

Hej,

 

Det närmar sig med stormsteg! Om drygt 1 vecka (14 oktober) drar det äntligen igång: Säsongens första Poolspel ! 🙌 🙌

 

I vanlig ordning så får endast licensierade spelare delta. Det vill säga de som är inskrivna och som betalat in medlemsavgiften.

 

Kallelse skickas ut i början av nästa vecka och utifrån antalet svaranden återkommer vi därefter med lagindelningen.

 

Matchställ delas ut på plats till de som inte har fått sitt för säsongen.

 

Första poolspelet för säsong 2023/2024 går av stapeln på hemmaplan i Nosabyhallen. Då är det vi, Willands IBK, som är den "Arrangerande föreningen". 

 

Vad innebär detta?

Det innebär att vi behöver hjälpas åt med det praktiska såsom att fixa med sarg (planer), plocka fram mål och avbytarbänkar med mera. Vi behöver även bemanna kiosk och sekretariat (sköta matchklockan). Även undanplockning och städning efteråt får vi hjälpas åt med. Fråga gärna väl på plats om det finns något ni kan göra så hjälps vi alla åt.

 

Det kommer vara unga domare på plats denna dag och som kanske inte har så mycket rutin så dessa behöver ha stöttning från oss ledare och er föräldrar denna dag.

 

Läs gärna på i handboken vilka regler med mera som gäller för Knatteligan Grön Nivå och 3-mot-3 spel med målvakt här: Handbok för nationella spelformer.

 

Kallelserna är viktiga att ni svarar på så tidigt som möjligt för vår planerings skull. Om ni får förhinder sent in på matchdagen/starten så meddela detta omgående till någon av oss ledare. Då gärna via SMS.

 

/Tränarna PF14/15


Nyhetsarkiv
God Jul & Gott Nytt År!2023-12-24 09:50
Framåtblick2023-03-17 00:46
Matcher 2022-20232022-09-24 18:08
 
Samarbetspartner
Sponsorer